Oppitunnin kategoria: Raskaus

Oma keho tutuksi ja aktivoidaan tukilihakset

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 13

Lyhyt harjoitus, jossa apuna voit käyttää pyyhettä tai tyynyliinaa. Harjoitus on koko keholle. Sopii tehtäväksi 4-5 viikkoa sen jälkeen kun olet päässyt aloittamaan harjoittelun.

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 12

Liikkeet vaunukävelyyn Muutama tehokas liike mukaan vaunukävelylle. Voit tehdä liikkeitä myös sisällä. harjoitukset voi alkaa tehdä 4 viikkoa sen jälkeen, kun olet päässyt aloittamaan harjoittelun.

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 11

Harjoittelua vauvan kanssa Seuraavat liikkeet voit tehdä vauvan kanssa. Huomioi ergonomia ja kehonhallinta. Harjoitusta voi alkaa tehdä 4 viikkoa siitä, kun olet päässyt aloittamaan harjoittelun.

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 10

Jalkojen vahvistaminen synnytyksen jälkeen Voidaan aloittaa 3-4 viikkoa siitä, kun olet aloittanut harjoittelun ja kehonhallinta pysyy koko harjoitteen ajan.

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 9

Kehonhuolto Aktivaatiota ja venytystä. Harjoitteessa on hyvä suosia hallintaa ja lähteä rauhassa liikkeelle. Ensimmäisen kerran harjoitetta kannattaa kokeilla 3 viikkoa siitä kun olet päässyt aloittamaan harjoittelun.

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 8

Keskivartaloa haastava harjoitus Tämä harjoitus alkaa kehittää keskivartalon lihaksistoa. Harjoitus kannattaa aloittaa vasta, kun edelliset harjoitukset tuntuvat hyviltä ja kehonhallinta säilyy.

Synnytyksen jälkeen – Harjoitus 6

Harjoittelu vauvan kanssa Voit ottaa vauvan mukaan harjoitteluun. Liikkeet tulee tehdä lapsen ehdoilla ja kun sopiva hetki molemmille koittaa.