Valmennusten takana

Valmennukset on luotu yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa, jotta sinä saat parhaan mahdollisen avun turvallisesti ja tehokkaasti. 

Olemme hyvinvoinnin ammattilaisia

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollici tudin, lorem quis biben dum auctor, nisi elit conse quat.
Sinua ohjaavat

Valmentajat

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijat.

Tino Jalonen

Hyvinvointialan yrittäjä, koulutettu hieroja ja ryhmäliikunnanohjaaja. ”En ollut se koulun liikunnallisin lapsi. Innostuin liikunnasta vasta myöhemmin, kun sain liikkua kuten minusta tuntui hyvältä. Haluan antaa ohjauksella kokemuksen, joka saa liikunnan tuntuvan mukavalta ja ymmärtämään jokaisen harjoitteen vaikutuksia, jotta tietää miksi liikkuu.”

Kipa Tiivola

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. "Pohjakoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Hyvinvointialan koulutukseltani olen auktorisoitu personal trainer, LCF life coach, Mindfulness tunnetaitovalmentaja sekä terveysvalmentaja. Lisäksi olen opiskellut ravintokonsultaatiota ja toimin painonhallintaohjaajana. Hyvinvointi on kokonaisuus jota huolletaan yksityiskohdista, kiitos kun olet mukan valmennuksissa”

Kaisa Pernu

Fysioterapeutti. "Olen perehtynyt neurologisen fysioterapian lisäksi äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutiksi. Opiskellut raskausajan ja synnytyksen jälkeistä liikkumista, sekä syventänyt tietämystäni erkaumakuntoutuksesta. Myös raskausajan hieronta kuuluu osaamisalueelleni. Haluan tarjota parasta mahdollista apua asiakkailleni ja uusinta mahdollista tutkittua tietoa. Raskausajan verkkovalmennus mahdollistaa tiedon ja harjoitusten tuomisen useammalle henkilölle ympäri Suomea. Toivon pystyväni antamaan tietoa ja harjoituksia mukavampaan raskausaikaan ja tehokkaampaan synnytyksestä palautumiseen."

Valmennuksista sanottua

Mukavan rauhallisesti ohjattu. Vaikutus tuntui heti ensimmäisen harjoituksen jälkeen.